Ånger

Ånger

Skulptur

3.900 kr

Skulptur i utskuren och borstad metall
Teknik: metall, obehandlad
År: -19
Storlek: 29cm, 5mm
Upplaga: 100, onumrerad
Patina: borstad metall
Konstnär: Lacke
Skulpturet " Ånger " är i utskuren och borstad metall Teknik: obehandlad metal Storlek: 29cm, 5mm Upplaga: 100 Konstnär: Lacke art gallery

3.900 kr

Lägg till i varukorg
KÖP NU
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Ånger – Unik metallskulptur av Lacke – Modern konst för inredning

Upptäck vår unika metallskulptur av Lacke, en modern och spännande tillskott till din inredning. Skulpturen är utskuren och borstad metall och har en storlek på 29cm och en patina av borstad metall. Denna moderna skulptur är en begränsad upplaga på 100 stycken och är signerad av konstnären. Det är en perfekt skulptur för både inomhus- och utomhusbruk och vi erbjuder fri frakt inom Sverige.

Detaljer