Ballongflickan II

Ballongflickan II

Skulptur

3.900 kr

Skulptur i utskuren och borstad metall
Teknik: metall
År: -19
Storlek: 27 cm, 5mm
Upplaga: 100, onumrerad
Patina: metall obehandlad
Konstnär: Lacke
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Notice: Undefined offset: 0 in /home/customer/www/gallerilacke.se/public_html/wp-content/themes/fana-child/functions.php on line 47

Ballongflickan II – Modern Skulptur i Utskuren och Borstad Metall av Konstnär Lacke

Upptäck den här unika skulpturen av konstnär Lacke, en modern tolkning av ballongflickan i utskuren och borstad metall. Denna skulptur är perfekt som en del av din inredning, oavsett om du vill ha den inomhus eller utomhus. Med en storlek på 27 cm och en patina av obehandlad metall, ger denna skulptur en vacker och exklusiv känsla. Dessutom är denna skulptur en begränsad upplaga med bara 100 exemplar, vilket gör den till en riktig samlarobjekt. Fri frakt inom Sverige och signerad av konstnären.

Detaljer