Ballongflickan III

Ballongflickan III

Skulptur

3.900 kr

Skulptur i utskuren och borstad metall
Teknik: metall
År: -22
Storlek: 35 cm, 5mm
Upplaga: 100, numrerad
Patina: metall obehandlad
Konstnär: Lacke
Ballongflickan III gallery lacke

3.900 kr

Lägg till i varukorg
KÖP NU
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Notice: Undefined offset: 0 in /home/customer/www/gallerilacke.se/public_html/wp-content/themes/fana-child/functions.php on line 47

Skulptur i utskuren och borstad metall Teknik: metall Konstnär: Lacke

Ballongflickan III är en unik skulptur i utskuren och borstad metall, skapad av den talangfulle konstnären Lacke. Denna moderna skulptur är en vacker och stilren inredningsdetalj som passar perfekt in i ett hem med modern konst. Tekniken som används är metall och skulpturen är tillverkad år -22. Storleken är 35 cm och tjockleken är 5 mm. Det finns en begränsad upplaga på 100 stycken och varje skulptur är signerad av konstnären. Patina på metallen är obehandlad, vilket ger skulpturen en rustik och unik känsla. Beställ Ballongflickan III idag och få fri frakt inom Sverige.

Detaljer