Bathos II

Bathos II

Skulptur

3.900 kr

Skulptur i utskuren och borstad metall
Teknik: metall
År: -19
Storlek: 23 cm, 5mm
Upplaga: 100, onumrerad
Patina: metall obehandlad
Konstnär: Lacke
Skulpturet " Bathos II " är i utskuren och borstad metall Teknik: metall Storlek: 23 cm, 5mm Upplaga: 100 Konstnär: Lacke art gallery

3.900 kr

Lägg till i varukorg
KÖP NU
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Bathos II – Modern Skulptur i Utskuren Metall av Konstnär Lacke – Inredningsdetalj för Inomhus och Utomhus

Upptäck en unik och modern skulptur av konstnär Lacke, skapad med utskuren och borstad metall. Denna skulptur, som mäter 23 cm och är 5 mm tjock, är en del av en begränsad upplaga på 100 stycken och har en obehandlad metallpatina. Lägg till en touch av modern konst i din inredning, inomhus eller utomhus, med denna signerade skulptur. Fri frakt inom Sverige.

Detaljer