Exit the way

Exit the way

Skulptur

3.900 kr

Skulptur i utskuren och borstad metall
Teknik: metall
År: -18
Storlek: 26 cm, 5mm
Upplaga: 100, onumrerad
Patina: metall obehandlad
Konstnär: Lacke
Skulpturet " Exit the way " är i utskuren och borstad metall Teknik: metall Storlek: 26 cm, 5mm Patina: metall Konstnär: Lacke art gallery

3.900 kr

Lägg till i varukorg
KÖP NU
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Exit the way – unika skulptur i utskuren och borstad metall – Konst av Lacke

Upptäck den unika skulpturen ’Exit the Way’ av Lacke, en konstnär som skapar moderna skulpturer i metall. Denna skulptur är utskuren och borstad för att skapa en spännande textur. Måtten är 26 cm och skulpturen är 5 mm tjock. Det finns en begränsad upplaga på 100 stycken, varav varje exemplar är signerat av konstnären. Denna skulptur är perfekt som inredning både inomhus och utomhus och levereras med fri frakt inom Sverige. Upptäck mer av Lacke’s konst och välj din favorit skulptur idag!

Detaljer