Fokus

Fokus

Skulptur

Skulptur i utskuren metall
Numrerad upplaga
Teknik: metall
År: -18
Storlek: 223 cm
Upplaga: 3
Patina: metall
Konstnär: Lacke
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga

Notice: Undefined offset: 0 in /home/customer/www/gallerilacke.se/public_html/wp-content/themes/fana-child/functions.php on line 47

” Fokus ” Modern skulptur i utskuren metall av Lacke – numrerad upplaga

Upptäck vår moderna skulptur i utskuren metall av konstnären Lacke. Denna unika konstverk är en numrerad upplaga med bara 3 exemplar tillgängliga. Tekniken som användes är metall, och skulpturen har en patina i metall. Den har en storlek på 223 cm och är perfekt att använda som inredning eller som en utomhus skulptur. Skulpturen är signerad av konstnären och vi erbjuder fri frakt inom Sverige. Passa på att få ditt exemplar av denna moderna konstverk idag!