Hameln IV

Hameln IV

Skulptur

3.900 kr

Skulptur i utskuren och målad metall
Teknik: metall
År: -20
Storlek: 30,5cm, 5mm
Upplaga: 100, onumrerad
Patina: målad metall
Konstnär: Lacke
Skulpturet " Hameln IV " är i utskuren och målad metall Teknik: metall Storlek: 30,5cm, 5mm Upplaga: 100Patina: målad metall Konstnär: Lacke art gallery

3.900 kr

Lägg till i varukorg
KÖP NU
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Modern metallskulptur av konstnär Lacke – Hameln IV

Upptäck den unika konsten i denna moderna skulptur i utskuren och målad metall, skapad av konstnär Lacke. Med en storlek på 30,5 cm och en upplaga på bara 100 exemplar, är denna skulptur ett begränsat och eftertraktat konstverk. Den här skulpturen passar perfekt som inredning både inomhus och utomhus och levereras med fri frakt inom Sverige. Dess patina i målad metall ger den en modern touch och dess signerade konst gör den till en speciell och unik pryl. Don’t miss out on this one of a kind modern metal sculpture – Hameln IV by artist Lacke.

Detaljer