Hameln

Hameln

Skulptur

Skulptur i utskuren och borstad metall
Numrerad upplaga
Teknik: metall
År: -20
Storlek: 302 cm, 20mm
Upplaga: 3
Patina: borstad metall
Konstnär: Lacke
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga

Notice: Undefined offset: 0 in /home/customer/www/gallerilacke.se/public_html/wp-content/themes/fana-child/functions.php on line 47

Unik skulptur i utskuren metall för utomhusbruk – Hameln av Lacke

Hameln är en modern skulptur i utskuren och borstad metall, skapad av den talangfulle konstnären Lacke. Denna unika skulptur är perfekt för att pryda trädgården eller andra utomhusmiljöer och ger en personlig touch till din inredning. Numrerad upplagan är begränsad till endast 3 stycken och varje skulptur är signerad av konstnären. Tekniken som används är metall och skulpturen är tillverkad år -20. Storleken är 302 cm och tjockleken är 20 mm. Patina på metallen är borstad, vilket ger skulpturen en elegant och unik känsla. Beställ Hameln idag och få fri frakt inom Sverige.