Hubris

Hubris

Skulptur

3.900 kr

Skulptur i utskuren och borstad metall
Teknik: metall
År: -19
Storlek: 21,5 x 32 cm, 5mm
Upplaga: 100, onumrerad
Patina: metall obehandlad
Konstnär: Lacke
Skulpturet " Hubris " är i utskuren och borstad metall Teknik: metall Storlek: 21,5 x 32 cm, 5mm Upplaga: 100Patina: metall Konstnär: Lacke art gallery

3.900 kr

Lägg till i varukorg
KÖP NU
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Unika skulptur i utskuren och borstad metall av konstnär Lacke – för inredning och utomhus

Upptäck den här unika och moderna skulpturen i utskuren och borstad metall, skapad av konstnär Lacke. Med en storlek på 21,5 x 32 cm och en patina av obehandlad metall passar den perfekt som inredning såväl inomhus som utomhus. Denna skulptur är en del av en begränsad upplaga på bara 100 stycken, varav alla är signerade av konstnären. Få hem din egen unika skulptur från Lacke med fri frakt inom Sverige.

Detaljer