Järnflickan

Järnflickan

Skulptur

19.000 kr

Skulptur i utskuren och borstad metall
Numrerad upplaga
Teknik: metall
År: -19
Storlek: 43 cm, 10mm
Upplaga: 5
Patina: borstad metall, oljad
Konstnär: Lacke
Skulpturet " Järnflickan " är i utskuren och borstad metall Numrerad upplaga Teknik: metall Storlek: 43 cm, 10mm Konstnär: Lacke art gallery

19.000 kr

Lägg till i varukorg
KÖP NU
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Modern skulptur i borstad metall – ‘Järnflickan’ av Lacke

Upptäck den unika skulpturen ‘Järnflickan’ av konstnären Lacke. Denna moderna skulptur är gjord av utskuren och borstad metall och är numrerad i en upplaga på bara 5 stycken. Med en storlek på 43 cm och en patina av borstad metall och oljad finns den här skulpturen både att använda inom- och utomhus. Dessutom är den signerad av konstnären och kan användas som en unik inredningsdetalj. Fri frakt inom Sverige.