Lee II

Lee II

Skulptur

3.900 kr

Skulptur i utskuren och borstad metall
Teknik: metall
År: -19
Storlek: 22 cm, 5mm
Upplaga: 100, onumrerad
Patina: metall obehandlad
Konstnär: Lacke
SLUTSÅLD
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Notice: Undefined offset: 0 in /home/customer/www/gallerilacke.se/public_html/wp-content/themes/fana-child/functions.php on line 47

Lee II – Unik skulptur i utskuren och borstad metall – Konst av Lacke

Låt dig fascineras av denna unika skulptur i utskuren och borstad metall, skapad av konstnären Lacke. Med en storlek på 22 cm och en begränsad upplaga på bara 100, är denna skulptur en exceptionell tillägg till din inredning. Tekniken är metall och patinan är obehandlad, vilket ger en genuin känsla. Denna signerade skulptur passar både inomhus och utomhus och levereras med fri frakt inom Sverige.

Detaljer