Rex

Rex

Skulptur

Skulptur i utskuren metall
Teknik: metall
År: -18
Storlek: 222 cm
Upplaga: 3
Patina: metall
Konstnär: Lacke
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga

Notice: Undefined offset: 0 in /home/customer/www/gallerilacke.se/public_html/wp-content/themes/fana-child/functions.php on line 47

Rex – Modern skulptur i utskuren metall – Konst av Lacke

Upptäck vår exklusiva skulptur i utskuren metall, skapad av den talangfulle konstnären Lacke. Denna unika konstverk är 222 cm stor och tillverkad med tekniken metall, med en patina av metall. Denna moderna skulptur är perfekt som inredning eller som en utomhusdekoration. Dessutom är detta en begränsad upplaga på bara 3 stycken, varav alla är signerade av konstnären. Fri frakt inom Sverige.