Skytten

Skytten

Skulptur

3.900 kr

Skulptur i utskuren och borstad metall
Teknik: metall
År: -21
Storlek: 26 cm, 5mm
Upplaga: 100, onumrerad
Patina: metall obehandlad
Konstnär: Lacke
Skulpturet " Skyten " är i utskuren och borstad metall Teknik: metall Storlek: 26 cm, 5mm Patina: obahandlad metall Konstnär: Lacke art gallery

3.900 kr

Lägg till i varukorg
KÖP NU
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Skytten – Konstnär Lacke’s Skulptur i Utskuren och Borstad Metall – Modern Inredning och Skulptur

Upptäck den unika skulpturen av konstnär Lacke, tillverkad av utskuren och borstad metall. Denna moderna skulptur är perfekt för både inomhus- och utomhusinredning och är en del av en begränsad upplaga på bara 100 stycken. Dess storlek är 26 cm och 5 mm tjock, och det finns ingen patina behandling. Dessa signerade konstverk erbjuder fri frakt inom Sverige. Lägg till den här moderna skulpturen i din samling idag!

Detaljer