Sönder

Sönder

Skulptur

5.000 kr

Skulptur i utskuren och målad metall
3 dimensionell skulptur i 8 delar
Teknik: metall
År: -19
Storlek: 13,5 x 13,5 x 28,5 cm, 5mm
Upplaga: 100, onumrerad
Patina: målad metall
Konstnär: Lacke
Skulpturet " Sönder " är i utskuren & målad metall 3 dimensionell skulptur i 8 delar metall Storlek: 13,5 x 13,5 x 28,5 cm, 5mm Konstnär: Lacke art gallery

5.000 kr

Lägg till i varukorg
KÖP NU
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

“Sönder” – Modern skulptur i metall med 3D-effekt av konstnär Lacke – Unik inredning för inomhus och utomhus

Upptäck den unika skulpturen “Sonder” av konstnären Lacke. Denna moderna skulptur är tillverkad av utskuren och målad metall och består av 8 delar som ger en tredimensionell effekt. Mäter 13,5 x 13,5 x 28,5 cm i diameter och 5 mm i tjocklek, den här skulpturen är perfekt för att ge liv och karaktär till din inredning, oavsett om den placeras inomhus eller utomhus. Detta är en begränsad upplaga på 100 stycken, varje skulptur är signerad av konstnären och kan levereras med fri frakt inom Sverige. Låt den här moderna skulpturen i metall med 3D-effekt bli en del av din samling av konst och inredning.

Detaljer