Swing

Swing

Skulptur

3.900 kr

Skulptur i utskuren och rostig metall
Teknik: metall
År: -20
Storlek: 29 cm, 5mm
Upplaga: 100, onumrerad
Patina: metall rostig
Konstnär: Lacke
Skulpturet " Swing " är i utskuren och rostig metall Teknik: metall Storlek: 29 cm, 5mm Upplaga: 100Patina: rostig metall Konstnär: Lacke art gallery

3.900 kr

Lägg till i varukorg
KÖP NU
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Swing – Modern skulptur i rostig metall av konstnär Lacke

Upptäck den här unika skulpturen i rostig metall, skapad av den talangfulle konstnären Lacke. Med sin utskurna och moderna form passar den perfekt in i din inredning och kan användas både inomhus och utomhus. Denna skulptur, med en storlek på 29 cm och en tjocklek på 5 mm, tillverkades för cirka 20 år sedan i en begränsad upplaga på 100 stycken. Varje skulptur är signerad av konstnären och har en patina av rostig metall. Fri frakt inom Sverige.

Detaljer