Tabu

Tabu

Skulptur

25.000 kr

Skulptur i utskuren och borstad metall
Numrerad upplaga
Teknik: metall
År: -20
Storlek: 92 cm, 15mm
Upplaga: 15
Patina: borstad metall
Konstnär: Lacke
Skulpturet " Tabu " är i utskuren och borstad metall Numrerad upplaga Teknik: metal Storlek: 92 cm, 15mm Upplaga: 15Patina Konstnär: Lacke art gallery

25.000 kr

Lägg till i varukorg
KÖP NU
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Tabu – Unik metallskulptur av konstnären Lacke – Numrerad upplaga med patina

Ta del av den här exceptionella skulpturen i utskuren och borstad metall, skapad av den kreativa konstnären Lacke. Denna moderna skulptur, som är numrerad i en begränsad upplaga på bara 15 exemplar, är en vacker och unik tillägg till din inredning. Tekniken med utskurna metallplattor ger en extra dimension till skulpturen, som är patinerad i borstad metall. Mätande 92 cm och 15 mm passar den perfekt in i både inomhus- och utomhusmiljöer. Denna signerade konst är en lönande investering för den som vill skapa en personlig touch i sin miljö. Fri frakt inom Sverige.