Umbra BW

Umbra BW

Skulptur

3.900 kr

Skulptur i utskuren och målad metall
Teknik: metall
År: -20
Storlek: 23cm, 5mm
Upplaga: 100, onumrerad
Patina: målad metall
Konstnär: Lacke
Skulpturet " Umbra BW " är i utskuren och målad metall Teknik: metall Storlek: 23cm, 5mm Upplaga: 100 Patina: målad metall Konstnär: Lacke art gallery

3.900 kr

Lägg till i varukorg
KÖP NU
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Modern konst-skulptur i utskuren och målad metall – Umbra BW av Lacke

Upptäck den unika konsten i Umbra BW, en modern skulptur skapad av konstnären Lacke. Denna handgjorda skulptur i metall är utskuren och målad med en patina av målad metall. Med en storlek på 23 cm och en upplaga på 100 exemplar, är Umbra BW perfekt för inredning både inomhus och utomhus. Dessutom är alla exemplar signerade av konstnären. Njut av fri frakt inom Sverige när du köper Umbra BW från Gallerilacke.

Detaljer