Utopia

Utopia

Skulptur

12.000 kr

t
Skulptur i utskuren och borstad metall
Numrerad upplaga
Teknik: metall, oljad
År: -18
Storlek: 52cm, 10mm
Upplaga: 5, numrerad
Patina: borstad metall
Konstnär: Lacke
Skulpturet " Utopia " är i utskuren och borstad metall Numrerad upplaga Teknik: metall, oljad Storlek: 52cm, 10mm Konstnär: Lacke art gallery

12.000 kr

Lägg till i varukorg
KÖP NU
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Skulpturet ” Utopia ” Modern Konst Skulptur i Utskuren och Borstad Metall – Numrerad Upplaga

Upptäck den unika skulpturen i utskuren och borstad metall av konstnär Lacke. Denna numrerade upplaga är tillverkad med tekniken metall och oljad, och har en patina av borstad metall. Mätande 52cm och med en storlek på 10mm, är denna skulptur perfekt för både inomhus- och utomhusbruk. Dessutom ingår fri frakt inom Sverige. Lägg till en touch av modern konst i din inredning med denna signerade skulptur.