Blå Verk VIII

Blå Verk VIII

Blandteknik på linneduk 120x200cm

55.000 kr

Originalmålning på uppspänd linneduk
Teknik: Blandteknik på linne
Kilram: Swedframe
År: -21
Storlek: 120x200cm
Konstnär: Lacke
Abstrakt konst tavla " Blå Verk VII " Originalmålning på linneduk Teknik: Blandteknik på linneKilram 120x200cm Konstnär: Lacke art gallery

55.000 kr

Lägg till i varukorg
KÖP NU
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Abstrakt konst tavla ” Blå Verk VII ” Originalmålning på Canvas Blandteknik 120x200cm Konstnär: Lacke

Förundras av den unika konsten på ‘Blå Verk VIII,’ en originalmålning av Lacke på uppspänd linneduk. Denna abstrakta canvas tavla, som är skapad med blandteknik på linne, ger en spännande twist på traditionell konst med sina färgstarka och dynamiska mönster. Kilramen Swedframe ger en professionell finish till denna tavla, som är skapad -21.

Med sina imponerande mått på 120x200cm, är denna canvas tavla en statement piece som kommer att bli en personlig favorit i ditt hem. Låt denna konst tavla bli en viktig del av din samling och ge ditt hem en personlig touch. Denna tavla är en unik möjlighet att äga en originalmålning av Lacke, en av de mest talangfulla och respekterade konstnärerna på den internationella scenen. Köp ‘Blå Verk VIII’ idag och njut av fri frakt. Don’t miss this opportunity to own a truly one-of-a-kind piece of art – order yours today!

Dimensioner120 × 200 cm