Vatten I

Vatten I

Blandteknik på papper 56x76cm

9.000 kr

Technique: Mixed media on paper
Paper: Fabriano 500g
Year: -19
Papersize: 56x76cm
Artglass
Artist: Lacke
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Notice: Undefined offset: 0 in /home/customer/www/gallerilacke.se/public_html/wp-content/themes/fana-child/functions.php on line 47

Abstrakt konst tavla ” Vatten I Technique: Mixed media on paper Fabriano 500g 56x76cm Artglass Artist: Lacke

Lägg till en touch av naturlig skönhet i ditt hem med ‘Vatten I,’ en fantastisk abstrakt canvas tavla från den talangfulle konstnären Lacke. Genom att använda blandteknik på Fabriano 500g papper, fångar denna originalmålning perfekt rörelserna och de starka färgerna hos vatten, och skapar därmed en verkligt unik tavla. Med storleken 56x76cm är denna canvas tavla en tavla som kommer att lyfta vilket rum som helst.

Inklusive artglass och redo att hängas upp, är ‘Vatten I’ ett måste för alla konstälskare. Med endast 1 i lager och fri frakt, missa inte chansen att lägga till denna unika tavla av konst till din samling. Låt skönheten hos ‘Vatten I’ inspirera dig varje dag och lägg till personlighet i ditt hem med denna originalmålning från Lacke.”

Dimensioner56 × 76 cm