Vatten

Vatten

Diptyk på linneduk 200x130cm

29.000 kr

Originalmålning på uppspänd linneduk inkl guldram
Teknik: Blandteknik på linne
Kilram: Swedframe
År: -19
Storlek: 100x130cm (duk)
Konstnär: Lacke

29.000 kr

Lägg till i varukorg
KÖP NU
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Notice: Undefined offset: 0 in /home/customer/www/gallerilacke.se/public_html/wp-content/themes/fana-child/functions.php on line 47

Abstrakt konst canvas tavla ” Vatten ” Originalmålning  Blandteknik Storlek: x2 100x130cm Konstnär: Lacke

Upptäck den unika abstrakt konsten på denna originalmålning av Lacke på uppspänd linneduk. Denna tavla, som är skapad med blandteknik på linne, ger en spännande twist på traditionell konst med sina färgstarka och dynamiska mönster. Kilramen Swedframe ger en professionell finish till denna tavla, som är skapad -19. Denna tavla, som finns i 2 storlekar på 100x130cm i en diptyk, skapar en förtrollande atmosfär i vilket rum den än hängs. Köp denna unika canvas tavla idag och låt den bli en personlig favorit i ditt hem.

Dimensioner100 × 130 cm