Bathos XVIII

Bathos XVIII

Olja & akryl på linneduk 120x200cm

55.000 kr

Originalmålning på uppspänd linneduk
Teknik: Blandteknik på linne
Kilram: Swedframe
År: -21
Storlek: 120x200cm
Konstnär: Lacke
Figurativ svart konst tavla Bathos XVIII Originalmålning på canvas Blandteknik på linne Kilram Storlek 120x200cm Konstnär Lacke art gallery

55.000 kr

Lägg till i varukorg
KÖP NU
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Figurativ svart konst tavla ” Bathos XVIII ” Originalmålning på canvas Blandteknik på Kilram, 120x200cm Konstnär: Lacke

Upptäck den häpnadsväckande tavlan ‘Bathos XVIII’, skapad av den talangfulle konstnären Lacke. Denna unika canvas tavla, tillverkad med blandteknik på linne, kommer att bli en prydnad i vilken inredning som helst. Med sin figurativa stil och storlek på 120x200cm kommer den att bli en blickfångare i rummet. Tavlan är signerad av konstnären och finns i ett begränsat antal, så passa på att få ditt exemplar idag. Swedframe kilram säkerställer att tavlan håller hög kvalitet och hållbarhet. Fri frakt inom Sverige gäller. Don’t miss out on this incredible piece of art!

Dimensioner120 × 200 cm