Dom som kommer efter

Dom som kommer efter

Blandteknik på papper 56x76cm

9.000 kr

Inramad originalmålning på papper.
Teknik: Original på papper / blandteknik
Papper: Arches 300g
År: -19
Pappersstorlek: 56x76cm
Glas: Artglass / museiglas reflexfritt
Konstnär: Lacke
Figurativ konst tavla " Dom som kommer efter " originalmålning Pappersstorlek: 56x76cm Glas: Artglass / museiglas reflexfritt Konstnär: Lacke art gallery

9.000 kr

Lägg till i varukorg
KÖP NU
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Figurativ konst tavla ” Dom som kommer efter ” originalmålning 56x76cm Glas: Artglass /museiglas Konstnär: Lacke

Upptäck vår unika tavla ”Dom Som Kommer Efter” av konstnären Lacke. Denna moderna tavla är en originalmålning på papper med en blandteknik och är på 300g Arches papper. Tavlan är inramad och försedd med Artglass/museiglas reflexfritt glas. Med en pappersstorlek på 56x76cm är tavlan perfekt för att pryda väggen i din inredning. Detta är en begränsad upplaga, så passa på att få dina händer på denna unika och figurativa tavla. Dessutom är tavlan signerad av konstnären och vi erbjuder fri frakt inom Sverige. Passa på att få dina händer på denna unika konstverk idag!

Dimensioner56 × 76 cm