Gröna verk I

Gröna verk I

Diptyk på linneduk 260x150cm

70.000 kr

Originalmålning på uppspänd linneduk
Teknik: Blandteknik på linne
Kilram: Swedframe
År: -21
Storlek: 2st 130x150cm (diptyk)
Konstnär: Lacke
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Notice: Undefined offset: 0 in /home/customer/www/gallerilacke.se/public_html/wp-content/themes/fana-child/functions.php on line 47

Abstrakt Grön konst tavla ” Gröna verk I ” Originalmålning på linneduk  Blandteknik Kilram 2st 130 x 150cm (diptyk)

Gör ditt hem lite mer konstnärligt med dessa två abstrakta canvas tavlor med gröna verk I som motiv. Dessa originalmålningar på uppspänd linneduk har skapats med en blandteknik och har en Swedframe kilram. Konstnär Lacke har skapat dessa tavlor som mäter 130x150cm varje och finns just nu bara i lager. Beställ nu och få fri frakt inom Sverige på dessa unika konsttavlor i diptyk som kommer lägga till en personlig touch i ditt hem.

Dimensioner130 × 150 cm