Hamn I

Hamn I

Blandteknik på linneduk 130x150cm

35.000 kr

Originalmålning på uppspänd linneduk
Teknik: Blandteknik på linne
Kilram: Swedframe
År: -19
Storlek: 130x150cm
Konstnär: Lacke
Abstrakt konst tavla " Hamn I " Originalmålning på linneduk Blandteknik på linneKilram: Swedframe Storlek: 130x150cm Konstnär: Lacke art gallery

35.000 kr

Lägg till i varukorg
KÖP NU
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Abstrakt konst canvas tavla ” Hamn I ” Originalmålning, Blandteknik Kilram: Swedframe 130x150cm Konstnär: Lacke

Upptäck den abstrakta världen av konst med denna canvas tavla av hamn I. Denna unika tavla fångar essensen av en hamn på ett kreativt sätt, med sina mjuka färger och dynamiska linjer. Denna canvas tavla är en perfekt addition till något rum i ditt hem, och kommer att bli en personlig favorit. Köp denna abstrakta canvas tavla idag och låt den bli en viktig del av din konst samling.

Dimensioner130 × 150 cm