Natur III

Natur III

Blandteknik på papper 56x76cm

9.000 kr

Technique: Mixed media on paper
Paper: Fabriano 500g
Year: -19
Papersize: 56x76cm
Artglass
Artist: Lacke
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Abstrakt konst tavla ” Natur III ” Papersize: 56x76cm Artglass Mixed media on paper: Fabriano 500g  Artist: Lacke

Låt ‘Natur III’ fånga din uppmärksamhet med dess unika konst. Denna originalmålning av Lacke är skapad med mixed media på Fabriano 500g papper, och ger en spännande twist på traditionell konst med sina färgstarka och dynamiska mönster. Skapad -19, kommer denna canvas tavla att ge ditt hem en personlig touch och bli en personlig favorit.

Med sina imponerande mått på 56x76cm, är denna canvas tavla en statement piece som kommer att sticka ut i ditt hem. Inklusive artglass, är denna tavla redo att hängas upp omedelbart. Köp ‘Natur III’ idag – det finns bara 1 i lager – och njut av fri frakt. Låt denna konst tavla bli en viktig del av din samling och äg en originalmålning av Lacke, en av de mest talangfulla och respekterade konstnärerna på den internationella scenen. Don’t miss this opportunity to own a truly one-of-a-kind piece of art – order yours today!

Dimensioner56 × 76 cm