Stockholmslif

Stockholmslif

Blandteknik på papper

9.000 kr

Inramad originalmålning på papper.
Teknik: Original på papper / blandteknik
Papper: Svensk tidningspapper
År: -20
Pappersstorlek: 50x70cm
Glas: Artglass / museiglas reflexfritt
Konstnär: Lacke
Figurativ konst tavla Stockholmslif Inramad originalmålning Pappersstorlek 50x70cm Glas Artglass museiglas reflexfritt Konstnär Lacke art gallery

9.000 kr

Lägg till i varukorg
KÖP NU
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Figurativ konst tavla ” Stockholmslif ” Inramad 50x70cm Artglass / museiglas reflexfritt Konstnär: Lacke

Upptäck den moderna tavlan från konstnären Lacke, en unik och figurativ originalmålning på papper. Denna tavla är inramad och på sig med artglass/museiglas, vilket ger en fantastisk finish och skyddar målningen. Tavlan är tillverkad på svensk tidningspapper och mäter 50x70cm. Denna tavla är perfekt för att ge en personlig touch till din inredning.

Denna tavla är en signerad konst, vilket gör den till en ännu mer exklusiv och värdefull tillgång. Den finns bara i ett exemplar, så skynda dig att få den med fri frakt inom Sverige. Lägg märke till att detta är en originalmålning, så du kan vara säker på att du får en unik och oslagbar konstupplevelse.

Dimensioner56 × 76 cm