Svarta verk XVII

Svarta verk XVII

Blandteknik på linneduk 120x200cm

48.000 kr

Originalmålning på uppspänd linneduk
Teknik: Blandteknik på linne
Kilram: Swedframe
År: -21
Storlek: 120x200cm
Konstnär: Lacke
Abstrakt konst tavla " Svarta verk XVII " Originalmålning på linneduk Blandteknik på linneKilram 120x200cm Konstnär: Lacke art gallery

48.000 kr

Lägg till i varukorg
KÖP NU
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Abstraktiv konst tavla ” Svarta verk XVII ” Originalmålning linneduk Blandteknik 120x200cm Konstnär: Lacke

“Svarta Verk XVII är en tavla som tilltalar den som gillar abstrakt konst med en stark och kraftfull prägel. Målningen, skapad av konstnären Tomas, fångar betraktarens uppmärksamhet med sin mörka och dramatiska färgpalett. Tavlan skulle passa perfekt som en central point i ett hem eller kontor och skulle definitivt vara en prisvärd tillgång till din konstsamling. Om du letar efter en tavla som ger en känsla av styrka och beslutsamhet, då är Svarta Verk XVII det perfekta valet.”

Dimensioner120 × 200 cm