Svarta Verk XXIX

Svarta Verk XXIX

Blandteknik på linneduk 100x130cm

29.000 kr

Originalmålning på uppspänd linneduk
Teknik: Blandteknik på linne
Kilram: Swedframe
År: -21
Storlek: 100x130cm (dukmått)
Konstnär: Lacke

29.000 kr

Lägg till i varukorg
KÖP NU
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Notice: Undefined offset: 0 in /home/customer/www/gallerilacke.se/public_html/wp-content/themes/fana-child/functions.php on line 47

Abstrakt konst canvas tavla ” Svarta verk XXIX ” Originalmålning på linneduk Blandteknik 100x130cm Konstnär: Lacke

“Svarta Verk XXIX är en tavla som tilltalar den som gillar abstrakt konst med en mörk och dramatisk prägel. Målningen, skapad av konstnären Tomas, fångar betraktarens uppmärksamhet med sin starka färgpalett och kontrastrika formgivning. Tavlan skulle passa perfekt som en central point i ett hem eller kontor och skulle definitivt vara en prisvärd tillgång till din konstsamling. Om du letar efter en tavla som ger en känsla av intensitet och självsäkerhet, då är Svarta Verk XXIX det perfekta valet.”

Dimensioner100 × 130 cm