Svarta verk

Svarta verk

Blandteknik på linneduk 130x210cm

50.000 kr

Originalmålning på uppspänd linneduk
Teknik: Blandteknik på linne
Kilram: Swedframe
År: -21
Storlek: 130x210cm
Konstnär: Lacke
Abstrakt konst tavla " Svarta verk " Originalmålning på linneduk Blandteknik på linneKilram Storlek: 130x210cm Konstnär: Lacke art gallery

50.000 kr

Lägg till i varukorg
KÖP NU
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Abstrakt konst canvas tavla ” Svarta verk ” Blandteknik på linneKilram 130x210cm Konstnär: Lacke

” Svarta verk ” en unik och högkvalitativ canvas tavla med en abstrakt design av konstnären Tomas Lacke. Tavlan är på högkvalitativ canvas och har en imponerande abstrakt design som består av en mängd olika former, färger och mönster. Denna tavla är perfekt för den som vill ha en konstig touch i hemmet eller på kontoret. Kilram är en känd och respekterad konstnär som är välkänd för sin unika och imponerande abstrakta konst.

Dimensioner130 × 210 cm