Verk CI

Verk CI

Blandteknik på linneduk 40x40cm

5.000 kr

Originalmålning på uppspänd linneduk
Teknik: Blandteknik på linne
År: -21
Storlek: 40x40cm
Konstnär: Lacke
figurativ konst tavla Verk CI Originalmålning på uppspänd linneduk Blandteknik  40x40cm art gallery

5.000 kr

Lägg till i varukorg
KÖP NU
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

figurativ konst tavla ” Verk CI ” Originalmålning på uppspänd linneduk Blandteknik  40x40cm

Upptäck vår unika tavla på canvas, skapad av den talangfulle konstnären Lacke. Denna originalmålning på uppspänd linneduk är en mästerlig blandning av tekniker och ger en oemotståndlig touch av figurativ konst till din inredning. Måttet på 40x40cm gör att den passar perfekt in i de flesta rum.

Vår tavla är signerad av konstnären och finns i begränsat antal. Beställ nu och få fri frakt inom Sverige! Denna tavla är en utmärkt gåva för den som uppskattar konst och inredning.

Dimensioner40 × 40 cm