Verk LXXVII

Verk LXXVII

Blandteknik på linneduk 40x40cm

5.000 kr

Originalmålning på uppspänd linneduk
Teknik: Blandteknik på linne
År: -21
Storlek: 40x40cm
Konstnär: Lacke
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Notice: Undefined offset: 0 in /home/customer/www/gallerilacke.se/public_html/wp-content/themes/fana-child/functions.php on line 47

Figurativ konst tavla ” Verk LXXVII ” Originalmålning på linneduk Blandteknik på linne 40x40cm Konstnär: Lacke

Upptäck den unika tavlan Originalmålning på uppspänd linneduk av konstnären Lacke. Denna canvas tavla, skapad med blandteknik på linne år 2021, är en vacker tillägg till din inredning. Med sin storlek på 40x40cm och figurativ stil, kommer den att fånga uppmärksamheten och skapa en verklig statement i vilket rum som helst. Denna signerade konst är också begränsat till 1 exemplar i lager, så skynda dig att få den hemmedan du kan. Och glöm inte att du kan njuta av fri frakt inom Sverige när du köper den här tavlan.

Dimensioner40 × 40 cm