Vita verk III

Vita verk III

Blandteknik på linneduk 80x100cm

19.000 kr

Originalmålning på uppspänd linneduk
Teknik: Blandteknik på linne
Kilram: Swedframe
År: -22
Storlek: 80x100cm
Konstnär: Lacke
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

Abstrakt tavla canvas Vita verk III

Vita verk III är en unik och modern konsttavla skapad av konstnären Lacke. Tavlan är gjord med blandteknik på uppspänd linneduk och har en storlek på 80x100cm. Kilrammet är Swedframe och tavlan är signerad av konstnären.

Denna canvas tavla har en abstrakt stil och är perfekt för att liva upp väggarna i ditt hem. Med sin minimalistiska design passar den in i de flesta inredningsstilar. Tavlan är begränsat i lager, så passa på att få dina händer på den här unika målningen innan den tar slut.

Originalmålningen “Vita verk III” har skapats år -22 och levereras med fri frakt inom Sverige. Lägg till den här moderna konsttavlan i din samling idag!

 

Dimensioner80 × 100 cm