Live at the gallery

Live at the gallery

Live at the gallery

Lördagen den 18/5 gästas Galleriet av en utav dom mest betydelsefulla artisterna inom den svenska rock & punk scenen. 

Johan Johansson behöver nog ingen större presentation för dom flesta, med band som KSMB, Strindbergs och John Lenin i ryggen.  

Men det bör tilläggas att han även hunnit med att producera andra artister som Stefan Sundström, Lars Winnerbäck, Kjell Höglund, samt släppt 2 böcker, vid sidan av den egna musikkarriären. 

Vi utlovar en nära och intim konsertupplevelse, bland färgsprakande tavlor och sköna skulpturer.  

Varmt välkomna!!

Vill du bli inbjuden till nästa event

Om Live at the Gallery

Några gånger om året kommer vi arrangera livespelningar i galleriet med mer eller mindre kända artister. Det är blandad genre och kan vara alltifrån jazz, blues, rock och pop. Dessa ”vardagsrums” spelningar sker mitt bland färgsprakande tavlor och sköna skulpturer och ger en avslappnad känsla men ändå utrymme för den energi som musiken kräver.

Biljetterna, som säljs i ett mycket begränsat antal, kommer att finnas tillgängliga här på hemsidan en tid innan varje tillfälle, och då är det “först till kvarn” som gäller. Vilken artist som är aktuell, kommer annonseras fortlöpande här på sidan, så vårt tips är att prenumerera på Nyhetsbrevet, för att inte gå miste om nån favorit ska spela.